Functie inhoud

Samen met de algemeen manager, projectmanager, projectadviseurs, communicatiemedewerkers, junior projectondersteuner en PhD-onderzoekskandidaten maak jij als secretaresse het team compleet. Jouw werkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan uit:

  • Secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden.
  • Agendabeheer van de managers.
  • Coördineren en bewaken van deadlines.
  • Plannen en organiseren van interne en externe vergaderingen en bijeenkomsten.
  • Verslaglegging en het verzorgen van digitale correspondentie.

In deze functie ben jij de belangrijkste schakel binnen het project. Al jouw inspanningen zorgen ervoor dat het team goed wordt ondersteund en het project op rolletjes verloopt. Door jouw bijdrage kan de aanpak van overgewicht en obesitas geoptimaliseerd worden. Het team staat open voor jouw input en ideeën met betrekking tot het project. Hierin ligt voor jou een leuke uitdaging.

Ons team werkt 1 dag per week op locatie en de overige dagen vanuit huis. Dit betekent voor jou een grote mate van flexibiliteit.

Werkomgeving

Het landelijke projectteam Netwerkaanpak Overgewicht en Obesitas Volwassenen van het Partnerschap Overgewicht Nederland (PON) is ondergebracht bij de afdeling Inwendige Geneeskunde van Erasmus MC. Het PON is een samenwerkingsverband van 19 landelijke organisaties met als doel het verbeteren van de zorg voor mensen met overgewicht en obesitas in Nederland.

Het ministerie van VWS heeft het PON verschillende opdrachten gegeven voortkomend uit het Nationaal Preventie Akkoord dat eind 2018 ondertekend is door meer dan 70 partijen. Een van de opdrachten is om een landelijk basismodel te ontwikkelen voor een netwerkaanpak overgewicht en obesitas bij volwassenen, gebaseerd op het model voor kinderen. Een netwerkaanpak waarin de samenwerking van het zorgdomein en het gemeentelijke domein erg belangrijk is. Het PON verkent welke gemeenten hierin als koploper willen fungeren met “proeftuinen” en biedt deze gemeenten vervolgens ondersteuning. Rotterdam is de eerste koplopergemeente, gevolgd door gemeente Smallingerland, Valkenswaard, Assen, Den Bosch en Veenendaal. De input verkregen vanuit de verschillende gemeenten wordt gebruikt om het landelijk basismodel netwerkaanpak overgewicht en obesitas voor volwassenen vorm te geven. Die vervolgens in een verder gevorderd landelijk model uitgerold gaat worden in heel Nederland.

Profiel

Je houdt van regelen en bent sterk in het organiseren van je eigen werk. Je houdt overzicht en werkt gestructureerd. Je vindt het fijn om in een klein en hecht team te werken. Een team waarin het belangrijk is dat er open en transparant samengewerkt wordt in een goede sfeer. En we vragen van jou een grote mate van zelfstandigheid. Je vindt het een uitdaging om samen met het team te zorgen dat het project succesvol verloopt. Daarnaast heb je:

  • Een voor de functie adequate afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau.
  • Aantoonbaar minimaal 1 jaar relevante werk-/stage-ervaring in een functie met vakinhoudelijke kennis.
  • Ervaring in het werken met MS Office: Outlook, Excel, Word en andere basisprogramma’s.
  • Goede communicatieve en organisatievaardigheden in woord en geschrift.
Enthousiast over deze vacature?

Voor meer informatie en/of om direct te solliciteren: vacaturebank van het Erasmus MC
* Solliciteren kan t/m 2 januari 2023.

Share This